Like a long afternoon that seems caught deliciously between day and dusk, where the air takes on a honeyed light and your body moves slowly, liquidly like melted toffee, nude is a taste that gently lingers. Nude embodies this sense of quiet fullness: it's elegant and beautiful without being showy; sophisticated without being cold; understated but far from unnoticeable. It carries with it a residue of an indefinable memory, making it a bit nostalgic too! - Lin Murray

Nie te lank gelede, het ek Gary Van Aswegen ontmoet, toe hy in my stoel beland deur een van my beste vriende en sekerlik my grootste persoonlike adverteerder Pieter Louw:) Kort daarna het ek Gary se aanstaande Charmaine van Aswegen ontmoet en toe ek my weer kom kry is ek deel van die pop-up squad toe Gary vir Charmaine vra om te trou. Hulle twee se liefde vir mekaar is aansteeklik en werklik ‘n voorbeeld dat alles moontlik is wanneer twee mense op hul kniee bly voor God . Dit was lekker om deel te kon wees van julle begin asook die toekoms wat wag:)

 

charmaine_gary_01

charmaine_gary_02

charmaine_gary_03

charmaine_gary_05

charmaine_gary_04

charmaine_gary_06

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *